Туслах цэс
Хэрэглэгчийн булан
Нэвтрэх нэр
Нууц үг
 
Нууц үг сэргээх | Бүртгүүлэх
 
ТАРИМАЛ БА ЗЭРЛЭГ ЖИМС, ЖИМСГЭНЭЭР ГЭРИЙН НӨХЦӨЛД ДАРС БЭЛТГЭХ
2011/09/13

     Гэрийн нөхцөлд цэвэр байгалийн жимс, жимсгэнээр бэлтгэсэн дарс (вино)-нд төрөл бүрийн витамин, органик хүчил, давс, будагч болон бусад бодис мөн тэрчлэн эмчилгээний чиглэлийн бодисууд агуулагдаж байдаг нь түүний ач холбогдлыг улам өндөржүүлдэг.
    Жимсний шүүс, дарсыг модон, паалантай юм уу шилэн саванд бэлтгэнэ. Учир нь жимсний шүүс төмөр, хөнгөн цагаантай амархан исэлдэж харлаж муудах ба тэрээр бие организмд хор хүргэнэ.
Мөн давирхайт төрлийн модоор хийсэн, бусад зүйлийн ногоо даршилсан хуучин модон саванд жимсгэнийг боловсруулахдаа халуун уураар ариутгаж бэлтгэж болохгүй. Иймд жимс, цэвэрлэсэн, гаж үнэргүй янз бүрийн хэмжээтэй царс модон торх, шилэн сав, баллоныг ашиглах нь зүйтэй.
     
PMS.MN
Developed by: miniCMS™ v2
Web stats