Туслах цэс
Хэрэглэгчийн булан
Нэвтрэх нэр
Нууц үг
 
Нууц үг сэргээх | Бүртгүүлэх
 
Зарим жимс, хүнсний ногоо, мөөгийг хадгалах аргууд
2011/09/03

     Шинэхэн ургацын ногоо, мөөгийг муудахаас хамгаалж, бүтэн жилийн турш хүнсэнд хэрэглэх зорилгоор лаазлан хадгалалт хийнэ. Хамгийн түгээмэл тархсан аргуудад эсгэх, давслах ба халуун ногоотой хамт дарах арга орно.
Байцаа, өргөст хэмх, мөөг, улаан лоолийг голцуу эсгэх, давслах аргаар дарна.
     
PMS.MN
Developed by: miniCMS™ v2
Web stats