Туслах цэс
Хэрэглэгчийн булан
Нэвтрэх нэр
Нууц үг
 
Нууц үг сэргээх | Бүртгүүлэх
 
Байцаа
С ,В , A , Р витамин, кали, уураг, хүчил агуулдаг дотор эрхтний шүүр гэж нэрлэгддэг ургамал. Хятад, Солонгос, зүүн өмнөд Азийн хүмүүс байцаа их хэрэглэдгээс элэг цөсний ямар нэгэн өвчнөөр бараг өвчилдөггүй. Тэд урт байцааг түүхий, болсон байдлаар өдөрт 300-400 г-ыг хэрэглэдэг.
Манай орны хүмүүс тостой хоол, архи дарс хэрэглэдэг учраас элэг цөсний өвчтэй, шар өвчнөөр өвчилсөн байх нь олонтой тул урт байцааг тариалж хоол хүнсэндээ өргөн хэрэглэхийн гадна бөөрөнхий байцаа ба улаан байцааг аль болох их хэмжээгээр ашиглавал нэн зохимжтой.
Элэг цөсний архаг өвчтэй хүн байцаан давсалсан шүүсийг улаан лоольтой хольж хоолны дараа 100-150 мл-ээр өдөрт 3 удаа, хий ханиавал шинэхэн байцаан шүүсэнд элсэн чихэр нэмээд хоолны халбагаар өдөрт 3 удаа ууна.
Ходоодны архаг үрэвсэлтэй, хүчил багадсан, 12 нугалаа гэдэс шархалсан, элэг дэлүүний өвчтэй, хэт таргалсан хүмүүс бөөрөнхий байцаан шүүсийг өдөрт 150 мл-ээр 3 удаа ууна.


Үнэлэх
Нэвтрэнэ үү
Үнэлгээ (0)

Админы мэдээлэл



Сэтгэгдэл үлдээх
Нэр
Сэтгэгдэл
Өмнөх сэтгэгдлүүд »
     
PMS.MN
Developed by: miniCMS™ v2
Web stats