Туслах цэс
Хэрэглэгчийн булан
Нэвтрэх нэр
Нууц үг
 
Нууц үг сэргээх | Бүртгүүлэх
 
Мөөгний сүмс
2011/09/13
Мөөгний тунгалаг шөл 800 мл, ургамлын тос 40 мл, гурил 40 г, хатаасан мөөг 60 г, шар лууван 300 г давс 10 г, цөцгийн тос 60 г нийт 1 кг.
дэлгэрэнгүй
Улаан лоолины сүмс
2011/09/13
Лоолины зутан 250 мл, мах ясны тунгалаг шөл 700 мл, цөцгийн тос 100 мл, элсэн чихэр 18 г, давс 10 г, нийт 1 кг.
дэлгэрэнгүй
Халуун хоолонд хийх сүмс
2011/09/13
Халуун хоолыг амтлах сүүмсийг мах, загас, мөөг, ногооны шөл, цөцгийгөөр хийнэ. Сүүмсийг улаан лоолины нухаш, бөөрөнхий сонгино, мөөг яншуй, Сармис, чинжүү (гич) цуу, давс зэргээр амт оруулж хийнэ. Мөн нимбэг, өргөст хэмх, улаан лоолины шүүс хэрэглэж болно.Сүүмсэнд цөцгийн тос 5 г горчиц хийгээд 80-85 °С-д хүртэл халаана.
дэлгэрэнгүй
Хүрэн сүмс
2011/09/13
Мөлжүүртэй түүхий яс 750 г, гурил 50 г өөхөн тос 25 г, лоолины нухаш 50 г, шар лууван 100 г , элсэн чихэр 15г, давс 10 г. Гурилаа хуурч шөлөндөө хутгаж зутан мэт болгоно.Улаан лоолины нухаштай хуурсан ногоогоо дээр нь нэмж 1-1.5 цаг чанаж амтлан бэлтгэнэ. 
дэлгэрэнгүй
     
PMS.MN
Developed by: miniCMS™ v2
Web stats