Туслах цэс
Хэрэглэгчийн булан
Нэвтрэх нэр
Нууц үг
 
Нууц үг сэргээх | Бүртгүүлэх
 
Тос ба ногоо амтлагчтай чанасан төмс
Төмс дунд зэрэг 10, хоолны 2 халбага цөцгийн тос, амтлагч ногоо давс.Төмсөө угааж цэвэрлэж, халуун усанд хийж чанахаар гал дээр тавина. Ус буцангуут давсаа хийж төмсөө зөөлөртөл чанана. Дараа нь усыг асгаад чанасан төмснийхөө гадна талыг хуурайшиж эхлэх үед тосоо нэмж ногоон сонгино, гоньдоо дээр нь цацсанаар идэхэд бэлэн болно.
Үнэлэх
Нэвтрэнэ үү
Үнэлгээ (0)

Админы мэдээлэл



Сэтгэгдэл үлдээх
Нэр
Сэтгэгдэл
Өмнөх сэтгэгдлүүд »
     
PMS.MN
Developed by: miniCMS™ v2
Web stats