Туслах цэс
Хэрэглэгчийн булан
Нэвтрэх нэр
Нууц үг
 
Нууц үг сэргээх | Бүртгүүлэх
 
Байцаа
Одоогоос 4000 гаруй жилийн өмнөөс байцааг хүнсэнд хэрэглэж ирсэн бөгөөд дэлхий нийтэд тархсан 100 гаруй төрлийн байцаа байдгаас бөөрөнхий цагаан, улаан, цэцэгт, навчит, урт байцаа ихээхэн дэлгэрчээ. Бөөрөнхий цагаан байцаа С ,В, ,В2, РР витамин, каротин, минералын давс, тухайлбал калийн давс агуулдаг учраас хүний биеэс илүүдэл шингэнийг сайн ялгаруулна. Бөөрөнхий цагаан байцааг шинээр нь давсалж, давслангуутаа бага зэрэг чанаж хадгалаад удаан хугацаагаар ашиглаж болно. Шинэ бөөрөнхий цагаан байцааг зууш, шөл, хуурга хийхэд болон олон төрлийн хоолонд хольц байдлаар гэх мэтчилэн олон янзаар хэрэглэж болно.
Үнэлэх
Нэвтрэнэ үү
Үнэлгээ (0)

Админы мэдээлэл



Сэтгэгдэл үлдээх
Нэр
Сэтгэгдэл
Өмнөх сэтгэгдлүүд »
     
PMS.MN
Developed by: miniCMS™ v2
Web stats