Туслах цэс
Хэрэглэгчийн булан
Нэвтрэх нэр
Нууц үг
 
Нууц үг сэргээх | Бүртгүүлэх
 
Улаан лооль, махтай байцаа
400 г бөөрөнхий байцаа, 300 г улаан лооль, 300 г мах (эсвэл сосисок) 2-3 төмс, хоолны 1 халбага ургамлын тос буюу маргарин, 2 стакан тунгалаг шөл, бөөрөнхий сонгино 1, давс. Сонгиноо жижиглэн хэрчээд тогоо буюу хайруулын гүнзгий саванд хуурна. Байцааг нухаж, төмсөө дөрвөлжин хэлбэрээр хувааж хуурсан сонгино дээрээ нэмж хийнэ. Дараа нь тунгалаг шөлөө хийж давсаа нэмсний дараа зөөлөртөл нь чанана. Дээр нь улаан лоолио жижиглэн хэрчээд шарсан махаа хийж болтол нь зөөлөн галаар буцалгана.                       
Үнэлэх
Нэвтрэнэ үү
Үнэлгээ (0)

Админы мэдээлэл



Сэтгэгдэл үлдээх
Нэр
Сэтгэгдэл
Өмнөх сэтгэгдлүүд »
     
PMS.MN
Developed by: miniCMS™ v2
Web stats