Туслах цэс
Хэрэглэгчийн булан
Нэвтрэх нэр
Нууц үг
 
Нууц үг сэргээх | Бүртгүүлэх
 
Байцаан котлет
1кг бөөрөнхий цагаан байцаа, хүүхдийн будаа 100 г, түүхий өндөг 2, хатсан талх (сухар) 1 стакан, 2 стакан сүү, 100 г цөцгийн тос, давс. Байцааг цэвэрлэж угаагаад жижиглэн хэрчээд хоол хийх савандаа хийнэ.Түүн дээрээ сүүгээ нэмээд таглаж гал дээр тавина. Байцаа буцалж байх үед нь хүүхдийн будаагаа бага багаар цацаж хутгаад 10 минут гал дээр байлгана. Дараа нь савтай хоолоо гал дээрээс авч давс нэмээд өндөгний шарыг хийж хооронд нь хольж сайтар хутгаад царцаана. Царцсаны дараа түүгээрээ котлет хийж өндөгний цагаанаар норгоод хатаасан талхны үйрмэг дээр өнхрүүлж наалдуулсны дараа хоёр талаас шарж болгоно. Бэлэн болсон котлетыг цөцгийтэй хольж идвэл маш амттай байдаг.
Үнэлэх
Нэвтрэнэ үү
Үнэлгээ (0)

Админы мэдээлэл



Сэтгэгдэл үлдээх
Нэр
Сэтгэгдэл
Өмнөх сэтгэгдлүүд »
     
PMS.MN
Developed by: miniCMS™ v2
Web stats