Туслах цэс
Хэрэглэгчийн булан
Нэвтрэх нэр
Нууц үг
 
Нууц үг сэргээх | Бүртгүүлэх
 
Мах (мал, шувуу, загас)-тай холих байцаа
Бөөрөнхий цагаан байцаа 500 г, хоолны 2 халбага цөцгийн тос, бөөрөнхий сонгино 1, алим 1, улаан дарс 100 г (эсвэл жимсний улаан өнгийн шүүс), давс, цуу, 2 ширхэг башир (хатаасан) цэцэг. Байцааг жижиглэж модоор давтаад давсаа хийж жижиглэсэн алим, жижиглэж хэрчсэн сонгино, цуу, башир цэцгийн хамт тосондоо хайрна.Хайрч болгосны дараа хуурай улаан дарс юмуу жимсний улаан өнгийн шүүсээ дээр нь хийгээд мал, нугас, галууны мах, гахайн шницель, котлет, загасны махтай хольж хэрэглэнэ.
Үнэлэх
Нэвтрэнэ үү
Үнэлгээ (0)

Админы мэдээлэл



Сэтгэгдэл үлдээх
Нэр
Сэтгэгдэл
Өмнөх сэтгэгдлүүд »
     
PMS.MN
Developed by: miniCMS™ v2
Web stats