Туслах цэс
Хэрэглэгчийн булан
Нэвтрэх нэр
Нууц үг
 
Нууц үг сэргээх | Бүртгүүлэх
 
Цэцэгт байцаа
Манай оронд сүүлийн жилүүдэд цэцэгт байцааг тариалах, гаднаас оруулж ирэх зэргээр хэрэглэж эхэлж байна. Тэрээр В1, В2, В3, РР, ба С витаминыг их хэмжээгээр, минералын давс, уураг агуулна. Хүнсэнд хэрэглэхэд, ялангуяа цагаан хоолны журмаар ашиглахад ихээхэн тохиромжтой. Цэцэгт байцаагаар хоол хийхийн өмнө 1 л усанд хоолны 2 халбага давс хийгээд түүн дотроо байцааг хийж хэсэг байлгана. Тэрээр бурзайсан хэлбэртэй тул элдэв хортон, шороо тоос агуулсан байдаг учир тэдгээрийг нь давстай усанд ингэж тавьж цэвэрлэнэ. Цэцэгт байцааг харанхуй байранд хадгалах бөгөөд наранд тавивал гашуун, муухай амттай болдог.
Үнэлэх
Нэвтрэнэ үү
Үнэлгээ (0)

Админы мэдээлэл



Сэтгэгдэл үлдээх
Нэр
Сэтгэгдэл
Өмнөх сэтгэгдлүүд »
     
PMS.MN
Developed by: miniCMS™ v2
Web stats