Туслах цэс
Хэрэглэгчийн булан
Нэвтрэх нэр
Нууц үг
 
Нууц үг сэргээх | Бүртгүүлэх
 
Бяслагтай, жигнэсэн цэцэгт байцаа
1 кг цэцэгт байцаа, цайны 3 халбага гурил, хагас стакан буцалгасан хүйтэн ус, хагас стакан сүү, хоолны 2 халбага цөцгийн тос, хоолны гурван халбага үүрүүлж жижиглэсэн бяслаг, давс. Цэцэгт байцааг сайтар угаан ишний үлдэгдлийг салган давстай усанд чанаж зөөлрүүлээд шүүж авна. Гурилаа усандаа цацаж жонхуу маягаар хутгаад гал дээр тавьж өтгөртөл нь хутгаад дээр нь сүүгээ нимгэн үеэр хийж, тос давсаа хийж буцлах хүртэл нь халаана. Өнгөт байцааг буржийсан толгойгоор нь салган тосонд хутгасны дараа хатсан талхны үйрмэг дээр өнхрүүлсний дараа үйрмэг бяслагаа дээр нь тарааж тосноосоо цацна. Мөн амтлах тусгай шүүс цахилгаан пийшин дотор тавьж байцаан өнгийг шаргалттал байлгана. Хэрэглэхээр гаргах үедээ бэлтгэсэн тусгай шүүсээ дээр нь тарааж цацна.
Үнэлэх
Нэвтрэнэ үү
Үнэлгээ (0)

Админы мэдээлэл



Сэтгэгдэл үлдээх
Нэр
Сэтгэгдэл
Өмнөх сэтгэгдлүүд »
     
PMS.MN
Developed by: miniCMS™ v2
Web stats