Туслах цэс
Хэрэглэгчийн булан
Нэвтрэх нэр
Нууц үг
 
Нууц үг сэргээх | Бүртгүүлэх
 
Мөөг, махтай улаан лооль
6-8 ш ногоон яншуй, Улаан лоолио халуун усанд, дараа нь хүйтэн усанд хэсэг хугацаанд байлгасны дараа хальснаас шингэнийг нь ялган авч хальсаа жижиглэж хэрчинэ. Үүний дараа улаан лоолиныхоо хэрчсэн хальсыг талхны үйрмэг дээрээ өнхрүүлээд маргаринаар тослосон хайруулын тавагт хийн түүн дээрээ гахайн жигнэсэн мах ( малын чанасан мах, сосиск, хиам, загасны) үелүүлэн тараагаад дээр нь үйрмэг талханд өнхрүүлсэн улаан лоолио нэг эгнээ болгон байрлуулна. Мөн давс, хар чинжүү цацаад маргаринаасаа тараан дусааж цахилгаан пийшин дотор өнгө нь хувиртал тавиад дээр нь яншуй цацаж хэрэглэнэ.
Үнэлэх
Нэвтрэнэ үү
Үнэлгээ (0)

Админы мэдээлэл



Сэтгэгдэл үлдээх
Нэр
Сэтгэгдэл
Өмнөх сэтгэгдлүүд »
     
PMS.MN
Developed by: miniCMS™ v2
Web stats