Туслах цэс
Хэрэглэгчийн булан
Нэвтрэх нэр
Нууц үг
 
Нууц үг сэргээх | Бүртгүүлэх
 
Цөцгийтэй, жигнэсэн улаан манжин
500 г улаан манжин,1 шар лууван, яншуй юмуу цоохор маалинзын үндэс 1, цөцгий 1 стакан, хоолны 1 халбага нимбэгийн шүүс, элсэн чихэр хоолны 1 халбага, мөн тийм хэмжээний гурил, хоолны 2 халбага тос, давс. Манжин, лууван, яншуйны үндсийг урт нарийн хэрчиж хоолныхоо саванд хийгээд дээр нь тос, бага зэрэг ус нэмээд саваа битүү таглаад 40-50 минут жигнэнэ. Жигнэх үедээ зөөлөн хутгасаар болгоно .Болсон хоолон дээрээ тарианы гурил, давс, элсэн чихрээ тарааж цацаад цөцгий дээр нь нэмж хэрэглэнэ.
Үнэлэх
Нэвтрэнэ үү
Үнэлгээ (0)

Админы мэдээлэл



Сэтгэгдэл үлдээх
Нэр
Сэтгэгдэл
Өмнөх сэтгэгдлүүд »
     
PMS.MN
Developed by: miniCMS™ v2
Web stats