Туслах цэс
Хэрэглэгчийн булан
Нэвтрэх нэр
Нууц үг
 
Нууц үг сэргээх | Бүртгүүлэх
 
Сүүтэй шар лууван
500 г шар лууван, цайны 1 халбага элсэн чихэр, хоолны 1 халбага цецгийн тос, давс. Луувангаа цэвэрлэж угаагаад дөрвөлжлөн хэрчээд хоолныхоо саванд хийж ус юмуу тунгалаг шөл хийж элсэн чихэр тосоо хийгээд тагийг тавьж 25-30 минут буцалгана. Бэлэн болсон луувангаа сүүгээр тусгайлан бэлтгэсэн шүүстэй хольж хэрэглэнэ.Тусгай шүүсийг бэлтгэхдээ 2 стакан шүүс, хоолны 2 халбага гурил, мөн тийм хэмжээний цөцгийн тос, давс хэрэглэнэ. Гурилаа тосондоо шаравтар өнгөтэй болтол хуураад дээрээс нь халуун сүүгээ бага багаар хийж хутгах явцдаа давсаа нэмж 5-7 минут буцалгана.
Үнэлэх
Нэвтрэнэ үү
Үнэлгээ (0)

Админы мэдээлэл



Сэтгэгдэл үлдээх
Нэр
Сэтгэгдэл
Өмнөх сэтгэгдлүүд »
     
PMS.MN
Developed by: miniCMS™ v2
Web stats