Туслах цэс
Хэрэглэгчийн булан
Нэвтрэх нэр
Нууц үг
 
Нууц үг сэргээх | Бүртгүүлэх
 
Халуун хоолонд хийх сүмс
Халуун хоолыг амтлах сүүмсийг мах, загас, мөөг, ногооны шөл, цөцгийгөөр хийнэ. Сүүмсийг улаан лоолины нухаш, бөөрөнхий сонгино, мөөг яншуй, Сармис, чинжүү (гич) цуу, давс зэргээр амт оруулж хийнэ. Мөн нимбэг, өргөст хэмх, улаан лоолины шүүс хэрэглэж болно.Сүүмсэнд цөцгийн тос 5 г горчиц хийгээд 80-85 °С-д хүртэл халаана.
Үнэлэх
Нэвтрэнэ үү
Үнэлгээ (0)

Админы мэдээлэл



Сэтгэгдэл үлдээх
Нэр
Сэтгэгдэл
Өмнөх сэтгэгдлүүд »
     
PMS.MN
Developed by: miniCMS™ v2
Web stats