Туслах цэс
Хэрэглэгчийн булан
Нэвтрэх нэр
Нууц үг
 
Нууц үг сэргээх | Бүртгүүлэх
 
Монте-Карло зууш
     400 г улаан лооль, 400 г амтат жүрж, 200 г өтгөн цөцгий. Шинэхэн улаан лоолио 4 хэсэг болгон хэрчээд амтат жүржийн доторх жижиг хэсгүүдийг хагаслан хувааж үрийг нь аваад нэмж хутгана. Дараа нь цөцгийгөө хийж бага зэрэг хутгана. Амтлагч нэмэх шаардлагагүй.
Үнэлэх
Нэвтрэнэ үү
Үнэлгээ (0)

Админы мэдээлэл



Сэтгэгдэл үлдээх
Нэр
Сэтгэгдэл
Өмнөх сэтгэгдлүүд »
     
PMS.MN
Developed by: miniCMS™ v2
Web stats