Туслах цэс
Хэрэглэгчийн булан
Нэвтрэх нэр
Нууц үг
 
Нууц үг сэргээх | Бүртгүүлэх
 
Баярын зууш
    300 г амтат гуа, 300 г шинэхэн тарвас, 1 багц усан үзэм, 100 г грек самрын идээ, 1 нимбэг, 100 г элсэн чихрийн нунтаг, 100 г конъяк. Амтат гуа, тарвасаа дөрвөлжлөн хэрчинэ. Самрынхаа идээг нухаж нунтаглаж доторх үр, хар хальсыг авна. Эдгээр дээрээ усан үзмээ нэмээд элсэн чихрийн нунтгаа цацаж хутгана. Улмаар конъякаа тараан хийж хөргөгчид 1 цаг тавьсны дараа хэрэглэнэ.
Үнэлэх
Нэвтрэнэ үү
Үнэлгээ (0)

Админы мэдээлэл



Сэтгэгдэл үлдээх
Нэр
Сэтгэгдэл
Өмнөх сэтгэгдлүүд »
     
PMS.MN
Developed by: miniCMS™ v2
Web stats