Туслах цэс
Хэрэглэгчийн булан
Нэвтрэх нэр
Нууц үг
 
Нууц үг сэргээх | Бүртгүүлэх
 
Сонирхогчийн буйлуулмал дарс
1 шил архи, сармисны дунд зэргийн 6 ширхэг хумс, 1 гожгор улаан перец орно.
     Шилэн лонхонд гашуун улаан перецийг, жижиглэн хэрчсэн сармисны хамт хийж архиар даруулан нягт таглан гурван долоо хоногийн турш буйлуулна. Хугацаа болмогц буйлуулмал дарсыг шүүж өөр шилэн саванд юүлэн авах ба тал нимбэгийн шүүс нэмж хийгээд сайтар таглан хэрэгцээтэй үе хүртлээ хөргөгчид хадгална.
Уг буйлуулмал дарсны бүтцэд мөн нэг ширхэг лаврын навч оролцуулж болно. Энэ нь аагтай хурц амт оруулдаг.
Үнэлэх
Нэвтрэнэ үү
Үнэлгээ (0)

Админы мэдээлэл



Сэтгэгдэл үлдээх
Нэр
Сэтгэгдэл
Өмнөх сэтгэгдлүүд »
     
PMS.MN
Developed by: miniCMS™ v2
Web stats