Туслах цэс
Хэрэглэгчийн булан
Нэвтрэх нэр
Нууц үг
 
Нууц үг сэргээх | Бүртгүүлэх
 
Зөгийн балаар амталсан хусны шүүсний дарс
Зөгийн 400 гр цэвэр бал, хусны 4 литр шүүс орно.
     Хусны шүүсийг том тогоонд зөгийн балтайгаа хольж хийгээд зөөлөн гал дээр нэг цагийн турш буцалгана. Дараа нь холимгийг модон торх эсвэл паалантай сав руу юүлээд, дрожжи шигүү түрхсэн хар талхны зузаан зүсмийг нэмж хийнэ. Шүүс удалгүй эсэн шуугьж эхлэх ба бүрэн иссэний дараа өөрөөр хэлбэл модон торхонд шуугилт байхгүй болсон үед нь архи, дарсны том шилэн лонхнуудад хийж сайн таглаад хүйтэн зоорь сав хөргөгчид хадгална.
Үнэлэх
Нэвтрэнэ үү
Үнэлгээ (0)

Админы мэдээлэл



Сэтгэгдэл үлдээх
Нэр
Сэтгэгдэл
Өмнөх сэтгэгдлүүд »
     
PMS.MN
Developed by: miniCMS™ v2
Web stats