Туслах цэс
Хэрэглэгчийн булан
Нэвтрэх нэр
Нууц үг
 
Нууц үг сэргээх | Бүртгүүлэх
 
Зөгийн балаар амталсан бөөрөлзгөнийн дарс
     1 кг зөгийн бал, 3 шилэн аяга бөөрөлзгөнийн шинэхэн шүүс, бүтэн халбага нил цэцгийн үндэс орно. Зөгийн балыг буцалсан 5 литр усаар шингэрүүлж хөргөөд, хөвж гарсан лавыг хуулан авна. Дараа нь гал дээр тавьж буцалгах ба үүссэн хөөсийг хамж байх хэрэгтэй. Холимгийг цэвэршингүүт паалантай сав эсвэл модон торх руу юүлж бөөрөлзгөнийн шүүсээ нэмнэ. Мөн дрожжи шигүү түрхсэн гонзгой хар талхны хэрчмийг хийснээр удалгүй зөгийн бал ээдэж эхлэх ба түүнийг хэд давхарласан даавуун материал ашиглан шүүж өөр саванд шилжүүлээд дотор нь марлин хүүдийд хийсэн нил цэцгийн үндсээ дүрж хөргөгчид тавина. Бүтэн сарын дараа балт дарсыг хөргөгчөөс гарган жижиг лонхнуудад савлаж сайн тагласны эцэст зоорь, хөргөгчид хадгална.
Үнэлэх
Нэвтрэнэ үү
Үнэлгээ (0)

Админы мэдээлэл



Сэтгэгдэл үлдээх
Нэр
Сэтгэгдэл
Өмнөх сэтгэгдлүүд »
     
PMS.MN
Developed by: miniCMS™ v2
Web stats