Туслах цэс
Хэрэглэгчийн булан
Нэвтрэх нэр
Нууц үг
 
Нууц үг сэргээх | Бүртгүүлэх
 
Зөгийн балаар амталсан нимбэг дарс
1 кг цэвэр зөгийн бал, 50 гр зөрөг цэцэг (хмель), 3 ширхэг нимбэг, 5 литр буцламгай ус орно.
     Зөгийн балыг буцламгай усаар шингэрүүлж, хөргөсний дараа түүний гадаргууд хөвсөн элст бүрхэвчийг хуулан хаяна. Элст бүрхэвчийг хуулаад гал дээр тавьж буцалгах ба үүссэн Хөөсийг байнга хамна. Хөөсрөлт үүсэхээ болимогц уусмал руу хүүдийд хийсэн зөрөг цэцгийг (хүүдийд жижиг чулуу хийж хөвөхөөргүй болгоно) дүрж хоёр удаа буцалгана. Ингээд галаас авч модон торх эсвэл шилэн лонхонд юүлээд нимбэгээ нарийн хэлтэрхийнүүд (ясгүй) болгон хэрчиж хийх ба нягт тагласны эцэст бөглөөг шавраар шаван 15 хоног хөргөгчид байлгана. Тус хугацаа өнгөрсний эцэст шампанскийн шилнүүдэд хуваарилан хийж зооринд элсэн дотор эсвэл хөргөгчид хийж хадгална.
Үнэлэх
Нэвтрэнэ үү
Үнэлгээ (0)

Админы мэдээлэл



Сэтгэгдэл үлдээх
Нэр
Сэтгэгдэл
Өмнөх сэтгэгдлүүд »
     
PMS.MN
Developed by: miniCMS™ v2
Web stats