Туслах цэс
Хэрэглэгчийн булан
Нэвтрэх нэр
Нууц үг
 
Нууц үг сэргээх | Бүртгүүлэх
 
Байцааг давсалж хадгалах
2011/09/13
Байцааг урт нарийхан жижиглэж хэрчихээс гадна бөөрөнхийгөөр нь давсалж болно. Бөөрөнхий байцааг цэвэрхэн, өвчин хортонд идэгдээгүй сайн дотроос шилж авна. Давслахдаа голцуу дунд ба орой болцтой сортын байцааг сонгоно.
дэлгэрэнгүй
Өргөст хэмх давслах
2011/09/13
Өргөст хэмх давслах ажиллагаа нь үндсэндээ байцааг давслах зарчимтай адилхан. Энд давс, сүүний хүчил хадгалагч бодисын үүрэг гүйцэтгэх бөгөөд хортой бичил биетнүүд өсөж хөгжих боломжийг хааж ногоог муудахаас хамгаална.
дэлгэрэнгүй
Улаан лоолийг давслах
2011/09/13
Ногоон, хүрэн, улаан-ягаан, улаан гэх мэтийн янз бүрийн болцтой улаан лоолийг давслан дарахад ашиглаж болно. Гол нь гэмтээгүй, бүрэн бүтэн, цэвэр ногоо байх ёстой.
дэлгэрэнгүй
Сонгино давслах
2011/09/13
Сонгинын булцуу, ногоон ишийг сайтар цэвэрлээд жижиглэн хэрчинэ. Түүнээсээ хадгалах савныхаа ёроолд дэвсээд дээр нь давс цацах, дахин сонгино хийж давс цацах замаар саваа дүүргэж таглана.
дэлгэрэнгүй
Хүнсний ногоог хольж давслах
2011/09/13
Өөрийн тариалсан талбайгаас хурааж авсан юм уу зах дээрээс худалдаж авсан хүнсний шинэ ногоог өвөл, хаврын улиралд хүнсэнд хэрэглэхээр модон торх ба паалантай саванд хольж давслан хэрэглэж болно.
дэлгэрэнгүй
     
PMS.MN
Developed by: miniCMS™ v2
Web stats