Туслах цэс
Хэрэглэгчийн булан
Нэвтрэх нэр
Нууц үг
 
Нууц үг сэргээх | Бүртгүүлэх
 
Дун ногоо
2011/09/03
Хурааж авсан дун ногоог 3-4 см зузаан хуурай элсэнд зулах маягаар хайрцагт хийж дүүргээд зооринд хадгална.
дэлгэрэнгүй
Өргөст хэмх
2011/09/03
Хадгалалт даахдаа муу, шинэ үед нь хүйтэн усанд угааж сэрвээгээд паалантай сав юм уу цаасан хайрцаг, гялгар хүүдийд хийж хөргөгчний дор доод давхарт 7-10 хоног байлгаж болно.
дэлгэрэнгүй
Төмс
2011/09/03
Харин төмс ногоог хатаах юм уу тосонд шарж удаан хугацаагаар хадгалах арга байдаг. Энэ талаар товч дурдъя.
Төмс. Бүрэн боловсорсон, өвчлөөгүй, нягтрал сайтай сайн чанарын төмсийг шилж аваад бүлээн усаар мөлчийтөл нь угаана.
дэлгэрэнгүй
Шар лууван
2011/09/03
Голдоо хөндийгүй нягт хатуу луувангийн хальсыг цэвэрлэн бүлээн усанд сайтар хутгаж угаасны дараа буцалж байгаа усанд хийж 15-20 мин зөөлөн буцалгаад уснаас шүүж авна.
дэлгэрэнгүй
Улаан манжин
2011/09/03
Судал багатай, жигд улаан өнгийн махлаг эдтэй, элсэн чихрээр элбэг сортууд буюу Бордо, Ленинградская округлая, Египетская-плоская сортууд хатаахад тохиромжтой.
дэлгэрэнгүй
Бөөрөнхий байцаа
2011/09/03
Хурааж авсан байцаан дотроос нягт боолттой, өвчинд нэрвэгдээгүй, өнгөн хэсэг нь хөлдөөгүй байцааг сонгон авч гадна талын хамгаалалтын навчийг тавиур дээр тавьж хатаах шүүгээнд 65-70 хэм температурт хатаана.
дэлгэрэнгүй
Сонгино
2011/09/03
Хальсыг нь цэвэрлээд сонгиноо хөндлөн чиглэлд 3-4 мм өргөнтэйгөөр хэрчиж 65 хэм дулаанд хатаах шүүгээнд хатааж шилэн сав, гялгар хүүдийд хийж удаан хугацаагаар хоол амтлагч болгон хэрэглэнэ.
дэлгэрэнгүй
Чинжүү
2011/08/29
Утсанд хэлхээд хуурай сүүдэр газар хатаана. дэлгэрэнгүй
     
PMS.MN
Developed by: miniCMS™ v2
Web stats