Туслах цэс
Хэрэглэгчийн булан
Нэвтрэх нэр
Нууц үг
 
Нууц үг сэргээх | Бүртгүүлэх
 
Бөөрөнхий сонгино
     Таримал ургамлын энэхүү төрлийг сахалд нь наалдсан шороог цэвэрлэж, булцуунаас 2-3 см зайтайгаар ишийг тайрч хуурай газар дэлгэн, үе үе эргүүлж 10-15 хонуулаад зоорины сараалжин тавиур модон дээр 2-3 үеэр өрж удаан хугацаагаар хадгалж  болно.  Булцруу нь томроогүй  ногоон  иштэй сонгиныг тайралгүй багцалж боогоод урьдчилан бэлтгэсэн өлгүүрт өлгөх юм уу хэцэн дээр тохож хадгалдаг. Зоорин доторх дулаан 0.1-ээс +1.0 хэм  агаарын харьцангуй чийгшил 70-80 байх нь сонгино хадгалах аятай нөхцөл болно. Хадгалах явцдаа хүзүү бүдүүнтэй, муу хатсан сонгиныг эхний ээлжид хүнсэнд хэрэглэнэ.
Үнэлэх
Нэвтрэнэ үү
Үнэлгээ (0)

Админы мэдээлэл



Сэтгэгдэл үлдээх
Нэр
Сэтгэгдэл
Өмнөх сэтгэгдлүүд »
     
PMS.MN
Developed by: miniCMS™ v2
Web stats