Туслах цэс
Хэрэглэгчийн булан
Нэвтрэх нэр
Нууц үг
 
Нууц үг сэргээх | Бүртгүүлэх
 
Физик-химийн арга.
Бүтээгдэхүүнийг хадгалахад ашигладаг нилээд түгээмэл аргын нэг бол хатаах арга юм. Хатаах явцад бүтээгдэхүүн чийгсээ алдаж үлдэгдэл чийгийн хэмжээ 25-8% хүртэл буурна. Ийм чийгшилд үр жимс, хүнсний ногоо бусад бүтээгдэхүүн удаан хадгалагддаг. Хоолны давсыг хадгалалтад мөн ашиглана. Давсыг усан уусмал хэлбэрээр тухайн бүтээгдэхүүний жингийн 5-15%-тай дүйхээр нэмнэ. Зарим тохиолдолд хадгалах ногооныхоо завсарт нунтаг давс цацаж давсална. Ийм аргыг манай оронд эрт дээр үеэс хэрэглэж иржээ.
Үнэлэх
Нэвтрэнэ үү
Үнэлгээ (0)

Админы мэдээлэл



Сэтгэгдэл үлдээх
Нэр
Сэтгэгдэл
Өмнөх сэтгэгдлүүд »
     
PMS.MN
Developed by: miniCMS™ v2
Web stats