Туслах цэс
Хэрэглэгчийн булан
Нэвтрэх нэр
Нууц үг
 
Нууц үг сэргээх | Бүртгүүлэх
 
Чацарганын хольцгүй шүүс бэлтгэх.
2011/08/29
Чацарганын шүүс бэлтгэхийн тулд жимсийг хурааж авсан өдөрт нь багтааж устай саванд хийж 40°С хүртэл халаагаад дараа нь марльд хийж шахахад шүүс нь ялгарч үр, хальс, навч, нахиа нь марль дотор үлдэнэ.
дэлгэрэнгүй
Чацарганын холимог шүүс бэлтгэх.
2011/08/29
 Шинэхэн шахаж гаргасан цэвэр шүүсийг алим, лууван, үхрийн нүд, бөөрөлзгөнийн шүүстэй адил хэмжээгээр хольж, улмаар чихрийн өтгөрүүлсэн уусмалыг сайхан амттай болтол нэмж өгнө.
дэлгэрэнгүй
Жимс, жимсгэнийн дармалыг хоолны дэглэмтэй хүмүүст зориулан бэлтгэх.
2011/08/29
Чихрийн өвчтэй (сахрын диабат) хүмүүст зориулан бэлтгэх дармалд аль болохоор чихрийн агууламж багатай,   боловсорч  гүйцээгүй   жимс,   жимсгэнийг   ашиглах   нь зүйтэй.
дэлгэрэнгүй
     
PMS.MN
Developed by: miniCMS™ v2
Web stats