Туслах цэс
Хэрэглэгчийн булан
Нэвтрэх нэр
Нууц үг
 
Нууц үг сэргээх | Бүртгүүлэх
 
Алимын дармал
     Алимаа шилж сонгоод үрийн үүр, шилбийг авч хаяад 6-8 хэсэг болгон хэрчиж шилэн саванд хийгээд буцалсан ус нэмж 10-15 минут байлгадаг. Дараа нь усаа юүлээд дахин шинээр буцалсан ус хийж мөн 10-12 минут байлгана. Юүлсэн усаар чихэрлэг шүүс бэлтгэн буцалгаж хоёрдох усыг өөр саванд юүлсний дараа шууд жимстэй сав руугаа хийж битүү таглана. Шилтэй жимсийг тагаар нь доош харуулан тавьж тасалгааны температурт хөргөнө.
     Шүүс бэлтгэхдээ 1 литр усанд 300 гр элсэн чихэр орохоор тооцно.
Үнэлэх
Нэвтрэнэ үү
Үнэлгээ (0)

Админы мэдээлэл



Сэтгэгдэл үлдээх
Нэр
Сэтгэгдэл
Өмнөх сэтгэгдлүүд »
     
PMS.MN
Developed by: miniCMS™ v2
Web stats