Туслах цэс
Хэрэглэгчийн булан
Нэвтрэх нэр
Нууц үг
 
Нууц үг сэргээх | Бүртгүүлэх
 
Үхрийн нүдний дармал
     Хэт боловсроогүй, хагарч гэмтээгүй, боловсорсон цоморлигийн навч, шилбэнээс салгаж, хүйтэн усаар угаагаад шилэн саванд хийнэ. Жимстэй саванд буцалсан халуун ус нэмж таглаад 10-15 минут байлгасны дараа усыг юүлж түүгээр чихэрлэг шүүс бэлтгэх ба савтай жимсэнд дахин буцалсан ус хийж 10-15 минут байлгана. Эцэст нь усыг юүлж 100°С-ийн температуртай чихэрлэг шүүс нэмээд таглах багажаар таглаад тасалгааны температурт хөмрүүлэн тавьж хөргөнө.
     Чихэрлэг шүүсийг 1 литр усанд 600 гр элсэн чихэр хийж бэлтгэнэ. Үхрийн нүдээр ундаа хийх аргаар хад, хармаг, нэрсээр ундаа хийнэ.
Үнэлэх
Нэвтрэнэ үү
Үнэлгээ (0)

Админы мэдээлэл



Сэтгэгдэл үлдээх
Нэр
Сэтгэгдэл
Өмнөх сэтгэгдлүүд »
     
PMS.MN
Developed by: miniCMS™ v2
Web stats