Туслах цэс
Хэрэглэгчийн булан
Нэвтрэх нэр
Нууц үг
 
Нууц үг сэргээх | Бүртгүүлэх
 
Чацарганын дармал
     Жимсийг шилж сонгон угааж, шилэн саванд хийгээд 60-70 хувийн концентрацитай чихэрлэг шүүс нэмж өг. Жимстэй шилний амсар дээр тагийг нь сул тавьж 15-20 минутын турш 100°С температуртай буцалсан усанд хийж халаана. Дараа нь битүү таглаж тасалгааны  температурт   савныхаа   тагаар    нь хөмрүүлэн тавьж хөргөнө.
1 кг чацарганын ундаанд 1200-1250 гр элсэн чихэр орно.
     Чацарганын алим, хар үрт тэс болон бусад жимсээр хийсэн ундаан дээр бага зэрэг нэмэхэд сайхан амттай болно.
Үнэлэх
Нэвтрэнэ үү
Үнэлгээ (0)

Админы мэдээлэл



Сэтгэгдэл үлдээх
Нэр
Сэтгэгдэл
Өмнөх сэтгэгдлүүд »
     
PMS.MN
Developed by: miniCMS™ v2
Web stats