Туслах цэс
Хэрэглэгчийн булан
Нэвтрэх нэр
Нууц үг
 
Нууц үг сэргээх | Бүртгүүлэх
 
Гүзээлзгэний дармал
     Гүйцэд боловсорсон жимсийг ялган авч хүйтэн усаар сайтар угаагаад шилэн саванд хийнэ. Чихэрлэг шүүсийг нэмж хийгээд тагийг нь тавьж 85-90°С температурт 15 минутын турш байлгаж халаана. Дараа нь халуун уснаас шилтэй ундаагаа гарган авч таглаад доош харуулан тавьж тасалгааны температурт хөргөнө. Гүзээлзгэнийн дармал сайхан амт, үнэртэй байдгаас гадна бусад жимстэй хольж бэлтгэхэд тохиромжтой. Жишээлбэл, хар, улаан улааганууд нэмэхэд амт сайтай шимүүс бий болно. Бэлтгэх арга нь адилхан.
Шүүслэг бэлтгэхэд 1 литр усанд 600 гр элсэн чихэр хийнэ.
Үнэлэх
Нэвтрэнэ үү
Үнэлгээ (0)

Админы мэдээлэл



Сэтгэгдэл үлдээх
Нэр
Сэтгэгдэл
Өмнөх сэтгэгдлүүд »
     
PMS.MN
Developed by: miniCMS™ v2
Web stats