Туслах цэс
Хэрэглэгчийн булан
Нэвтрэх нэр
Нууц үг
 
Нууц үг сэргээх | Бүртгүүлэх
 
Цангисны дармал
     Жимсээ ялган хүйтэн усаар угаасны дараа шилэн саванд хийнэ. Шүүслэгээ нэмж тагаа тавьж 30 минутын турш ариутгана. Дараа нь таглах багажаар таглаад уруу нь харуулан тавьж тасалгааны температурт хөргөнө.
1 кг цангисанд 1 литр 50%-ийн элсэн чихрийн шүүс бэлтгэнэ.
Үнэлэх
Нэвтрэнэ үү
Үнэлгээ (0)

Админы мэдээлэл



Сэтгэгдэл үлдээх
Нэр
Сэтгэгдэл
Өмнөх сэтгэгдлүүд »
     
PMS.MN
Developed by: miniCMS™ v2
Web stats