Туслах цэс
Хэрэглэгчийн булан
Нэвтрэх нэр
Нууц үг
 
Нууц үг сэргээх | Бүртгүүлэх
 
Хар үрт тэсийн дармал
     Хар үрт тэсийн дармал хийхийн тулд бүрэн боловсорч өнгө нь хувирсан амтлаг жимсийг ялган хүйтэн усаар сайтар угаагаад савлана. Савлахдаа жимсээ нягт шиг хийж улмаар халуун ус дээрээс нь дүүртэл нэмээд савныхаа тагийг таглаж дээрээс нь тавьж 15-20 минут байлгана. Дараа нь усаа юүлж түүгээр чихэрлэг шүүс бэлтгэнэ. Жимстэй сав руугаа хоёрдох халуун усаа хийж 10-15 минут байлгасны дараа усыг нь гоожуулан авч 100°С халуун чихэрлэг шүүсээ хийж таглаад, хөртөл нь тасалгааны температурт тэр чигээр нь байлгана.
Чихэрлэг шүүс бэлтгэхэд 1 литр усанд 700 гр элсэн чихэр орно.
Үнэлэх
Нэвтрэнэ үү
Үнэлгээ (0)

Админы мэдээлэл



Сэтгэгдэл үлдээх
Нэр
Сэтгэгдэл
Өмнөх сэтгэгдлүүд »
     
PMS.MN
Developed by: miniCMS™ v2
Web stats