Туслах цэс
Хэрэглэгчийн булан
Нэвтрэх нэр
Нууц үг
 
Нууц үг сэргээх | Бүртгүүлэх
 
Аньсны дармал
     Аньсны дармал. Хатсан, гүйцэд боловсроогүй жимсийг түүж хаяад шилбэнээс салган зузаан ёроолтой саванд (тогоо, хоолны сав) 1 кг аньсанд 100 мл ус орохоор хийж чанана. Саваа таглаад зөвлөн галаар (80-85°С) жимснээс хангалттай хэмжээний шүүс ялгартал гал дээр байлгана. Дараа нь тагийг авч дахин 10 орчим минут халуун усанд байлгадаг. Ингэж нилээд өтгөрсөн 1 кг аньсанд 500 гр элсэн чихэр ноогдохоор тооцож хийнэ. Ундааг байнгын хутгалттайгаар буцлах хүртэл халаана. Элсэн чихрийг бүрэн уусгасны эцэст 5-10 минут үргэлжлүүлэн өтгөрүүлж сироп хэлбэртэй болгоно. Ингэж бэлтгэсэн аньсны ундааг сэрүүн газар удаан хугацаагаар хадгалахад огт муудахгүй.
Үнэлэх
Нэвтрэнэ үү
Үнэлгээ (0)

Админы мэдээлэл



Сэтгэгдэл үлдээх
Нэр
Сэтгэгдэл
Өмнөх сэтгэгдлүүд »
     
PMS.MN
Developed by: miniCMS™ v2
Web stats