Туслах цэс
Хэрэглэгчийн булан
Нэвтрэх нэр
Нууц үг
 
Нууц үг сэргээх | Бүртгүүлэх
 
Тошлойн дармал
     Тошлойгоор дармал бэлтгэхэд гүйцэд боловсроогүй жимс ашиглах нь тохиромжтой байдаг. Жимсийг ялгаж цоморлигийн навч, шилбийг хайчаар таслан хүйтэн усаар сайтар угаана. Усыг гоожуулж шилтэй жимсэнд буцалсан халуун ус хийж таглаад 10-15 минут байлгана. Энэ усаа юүлж түүгээр чихэрлэг шүүс бэлтгэнэ. Шилэн савтай тошлойд хоёрдох буцалсан усыг хийж мөн 10-15 минут байлгана. Дараа нь усыг юүлж оронд нь 100°С-ийн температуртай бэлтгэсэн чихэрлэг шүүсээ хийж таглах багажаар битүү таглана. Хөргөхдөө тасалгааны температурт тагаар нь доош харуулан тавина.
Чихэрлэг шүүс бэлтгэхэд 1 литр усанд 600 гр элсэн чихэр орно.

Үнэлэх
Нэвтрэнэ үү
Үнэлгээ (0)

Админы мэдээлэл



Сэтгэгдэл үлдээх
Нэр
Сэтгэгдэл
Өмнөх сэтгэгдлүүд »
     
PMS.MN
Developed by: miniCMS™ v2
Web stats