Туслах цэс
Хэрэглэгчийн булан
Нэвтрэх нэр
Нууц үг
 
Нууц үг сэргээх | Бүртгүүлэх
 
Бууцны ханд
2011/08/30
Чийгтэй орчинд удаан байж ялзарсан бууцан дээр түүний жингээс 3 дахин илүү бүлээн ус хийж 3-4 хоног байлгаад түүнийгээ шингэлж жимс, жимсгэнэ, хүнсний ногооны хортныг устгахаар цацаж хэрэглэнэ.
дэлгэрэнгүй
Үнс, савангийн уусмал
2011/08/30
Модны 1 кг үнсийг сайтар нунтаглаж шигшээд 30-35 л бүлээн усанд хийж буцалгана.
дэлгэрэнгүй
Тамхины ханд
2011/08/30
5 л бүлээн усанд 500 гр мохор тамхи хийж 3-4 хоног байлгасны дараа шүүж 7 л усанд 30-40 гр савангийн уусмалтай хольж хэрэглэнэ.
дэлгэрэнгүй
Сармисны ханд
2011/08/30
Сармисны 200 гр хумсыг жижиглэн хэрчиж, нухаж няцлаад дээр нь 2 л ус хийнэ. Нэг хоног байлгасны дараа 7-8 л ус, 25-30 гр шингэн савантай хольж бэлтгэнэ.
дэлгэрэнгүй
Зэсийн байван, савангийн ханд
2011/08/30
Нэг саванд 8-10 гр зэсийн байванг 1 л усанд, өөр нэг саванд 9 л усанд 150-200 гр калийн шингэн саван уусгана.
дэлгэрэнгүй
Жимсний хальсны ханд
2011/08/30
Жүрж, мандарин, нимбэгийн аль нэгний юм уу эсхүл хальсыг нь нийлүүлээд нунтаглана.
дэлгэрэнгүй
Өргөст хэмхийн иш, навчны ханд
2011/08/30
1 л усан дээр өргөст хэмхийн 100 гр хатсан навч, ишийг жижиглэж хийнэ.
дэлгэрэнгүй
Шарилж, савангийн ханд.
2011/08/29
Шарилжийг ааг нь арилаагүй байхад түүж хадгалаад хавар 1 кг-ийг 10 л бүлээн усанд хийж 2-3 хонуулнадэлгэрэнгүй
Төмсний навчны ханд.
2011/08/29
 Эрүүл төмсний навч, ишийг цуглуулан жижиглэн хэрчээд 1 кг-ийг 8 л халуун усанд хийж 4-5 цаг идээшлүүлж хэрэглэнэ
дэлгэрэнгүй
Лоолины ханд.
2011/08/29
Эрүүл улаан лоолины иш, навчийг шорооноос нь цэвэрлэн хэрчиж жижиглэнэ. дэлгэрэнгүй
     
PMS.MN
Developed by: miniCMS™ v2
Web stats