Туслах цэс
Хэрэглэгчийн булан
Нэвтрэх нэр
Нууц үг
 
Нууц үг сэргээх | Бүртгүүлэх
 
Урт сонгино
2011/08/30
Урт сонгиныг талбайд тариалахын зэрэгцээ байр сууцандаа 50x30x20 cм хэмжээтэй модон хайрцаг бэлтгэж, түүндээ 15 см зузаан бууц, шороо хийгээд хагас шүдэнзний хайрцаг сонгинын хар үр жигд тараан цацаж, нарийн элсээр 2 см зузаан үеэр хучиж тогтмол услах замаар ургуулан өдөр бүр бага багаар тайрч хоол хүнсэндээ хэрэглэж болно.
дэлгэрэнгүй
Жууцай
2011/08/30
Үнэр амтаараа говьд ургадаг хөмөлтэй адил, ургаж байгаа байдал нь хангайн гогодтой адил, хавар хүйтэнд тэсвэртэй боловч намар 2-3 удаа хяруу унахад навч нь шарлаж хатна. Жууцайг үрээр ба төлөөр ургуулна.
дэлгэрэнгүй
Сармис
2011/08/30
Манай оронд улаан хальстай өвөлжих, цагаан өнгөтэй зусах хоёр сортыг тариалдаг. Улаан хальстай сармисны хальс зузаан, арилгахад хялбар, 6-7 хумстай, ааг ихтэй бол цагаан сармис нимгэн хальстай, арилгахад төвөгтэй, 10 гаруй хумстай.  Сармис фиотицит ихтэй учир ариутгах болон эмчилгээний чанар өндөртэй, хоол боловсруулах чадвар, биеийн ерөнхий чалх тэнхээг сайжруулах үйлчилгээтэй.
дэлгэрэнгүй
Өргөст хэмх
2011/08/30
Таримал ургамлын энэхүү төрөл гэрэл, дулаан, чийгт дуртай бөгөөд баялаг ялзмагтай, агаар ус сайн нэвтрүүлдэг шавранцар хөрсөнд сайн ургана.
дэлгэрэнгүй
Улаан лооль
2011/08/30
Таримал ургамлын энэхүү төрлийг манай орны аль ч нутагт үрслэгээр тариалж болно. Үрийг тарихын өмнө хоолны давс, аммиакийн шүүний уусмалд хөвүүлж савны ёроолд буусан хэсгийг ялган авч үрслэгээ бэлтгэнэ.
дэлгэрэнгүй
Чинжүү
2011/08/30
сармистай тэнцүү хэмжээгээр хольж махны машинаар машиндаад давсалж хадгалахад маш амттай болдог.
дэлгэрэнгүй
Гоньд
2011/08/30
Ургацыг нь хураахдаа үндэсний хамт сугалах буюу үндэсний дээгүүр хайчилж авна.
дэлгэрэнгүй
Яншуй
2011/08/30
Навч моджоогүй, тод хар өнгөтэй байхад нь хурааж, шинээр нь хоол амтлах юм уу хатааж нүдээд удаан хугацаагаар хүнсэнд хэрэглэж  болно. Яншуй нь давсалж хадгалахад тохиромжтой.
дэлгэрэнгүй
Үхэр сүүл
2011/08/30
Үржил шим арвин хөнгөн хөрсөнд ургадаг, шанцайн төрөлд багтдаг навчит ногоо юм. Түүний бүдүүрсэн шүүслэг ишийг хэрчиж давслах, тосонд шарах зэргээр хүнсэнд бэлтгэнэ.
дэлгэрэнгүй
Дун ногоо
2011/08/30
Мөн цуунд сармис бага зэрэг халуун ногоотой хольж дараад удаан хугацаагаар хэрэглэж болно. Дун ногооны хамгийн сайн дүрс нийслэлийн Амгаланд ургадаг.
дэлгэрэнгүй
     
PMS.MN
Developed by: miniCMS™ v2
Web stats