Туслах цэс
Хэрэглэгчийн булан
Нэвтрэх нэр
Нууц үг
 
Нууц үг сэргээх | Бүртгүүлэх
 
Улаалзгана
2011/08/30
Навч нь эфирийн тос, витамин арвинтай учир цай хэлбэрээр хэрэглэдэг. Жимсээр чанамал, амтат ундаа, шүүс, дарс хийхэд тохиромжтой.
дэлгэрэнгүй
Чацаргана
2011/08/30
Чацарганын жимс тос, каротин, А. В. С. Е витамин, идээлэгч ба будагч бодиc, чихэр нилээд хэмжээгээр агуулдаг хүнс тэжээлийн болон эмчилгээний үнэт түүхий эд мөн.
дэлгэрэнгүй
Өргөст тошлой
2011/08/30
Тошлойн жимсгэнэ чихэрлэг бодис, алим, нимбэгийн хүчил, фосфор, төмрийн исэл, пектин, хэд хэдэн төрлийн витамин агуулдаг чанамал, ундаа, чихэрт амт оруулагчаар ашиглахад ихээхэн тохиромжтой.
дэлгэрэнгүй
Долоолгоно
2011/08/30
Жимс нь чихэрлэг ба идээлгийн бодис, каротин, С. В витамин, алим ба нимбэгийн хүчил агуулах бөгөөд жимсээр нь чанамал, ундаа хийхээс гадна түүж хатаагаад хэрэглэж иржээ.
дэлгэрэнгүй
Нохойн хошуу
2011/08/30
Нохойн хошуугаар С витаминаар баялаг ундаа ханд бэлтгэж эмчилгээ сувилгаанд хэрэглэхийн хамт жимсийг сүүдэр газарт тавьж хатаагаад өргөн хэрэглэж заншжээ.
дэлгэрэнгүй
Хармаг
2011/08/26
Хармаг жимс С витамин, органик хүчил, чихэрлэг бодисоор баялаг. Түүнийг говь нутгийнхан түүж чанамал, ундаа, амтат дарс хийж ашигладаг.дэлгэрэнгүй
Мөөг
2011/08/26
Мөөгийг зөв таниад хураан авч хоол хүнсэндээ ашиглах явдал ард иргэдийн хувьд ихээхэн боломжтой. дэлгэрэнгүй
     
PMS.MN
Developed by: miniCMS™ v2
Web stats