Туслах цэс
Хэрэглэгчийн булан
Нэвтрэх нэр
Нууц үг
 
Нууц үг сэргээх | Бүртгүүлэх
 
Өрөл
     Өрөл нь 5, 6 дугаар сард цэцэглэж 8 дугаар сарын сүүлч, 9 дүгээр сарын эхний хагаст боловсорно. Үр жимсэнд нь идээлэгч бодис, алимын хүчил, чихэрлэг бодис, пектин, A, B витамин их хэмжээгээр агуулагдах бөгөөд шувтан бөөрөнхий хэлбэртэй, улаан хүрэн, шаравтар туяа татсан жижигхэн жимстэй. Жимсийг хагалж үзэхэд олон үртэй, намар анхны хяруунд цохиулсны дараа түүхэд зөөлөн, аятайхан амттай болсон байх бөгөөд хадгалахад хагарч хэлбэр дүрсээ амархан алддаг. Өрлийн жимсээр чанамал, ундаа, өрөлтэй тос хийхийн хамт нарийн боовны дотор хавчуулга маягаар ашиглахад тохиромжтой.
Үнэлэх
Нэвтрэнэ үү
Үнэлгээ (0)

Админы мэдээлэл



Сэтгэгдэл үлдээх
Нэр
Сэтгэгдэл
Өмнөх сэтгэгдлүүд »
     
PMS.MN
Developed by: miniCMS™ v2
Web stats