Туслах цэс
Хэрэглэгчийн булан
Нэвтрэх нэр
Нууц үг
 
Нууц үг сэргээх | Бүртгүүлэх
 
Лууван
А витаминыг хамгийн ихээр мөн иод, бор, кали, кальц, фосфор, төмөр, физиологийн идэвхт бодис агуулна. Луувангийн нухаш, луувангийн шүүстэй зутанг бага насны хүүхдэд өдөр бүхэн хэрэглүүлбэл бараг өвчин тусдаггүй ажээ. Луувантай хоол идэж, халуун сүү уудаг хүний арьс нь үрчийдгүй байна.
Цус багадсан үед лууван, цөцгий, ургамлын тостой хольж идэх, идээт яр, шарханд цагаан луувангийн хатаасан үрийг нухаж цацах, шарх загатнаанд улаан луувангийн шүүсийг түрхэх зэргээр хэрэглэнэ.

Үнэлэх
Нэвтрэнэ үү
Үнэлгээ (0)

Админы мэдээлэл



Сэтгэгдэл үлдээх
Нэр
Сэтгэгдэл
Өмнөх сэтгэгдлүүд »
     
PMS.MN
Developed by: miniCMS™ v2
Web stats