Туслах цэс
Хэрэглэгчийн булан
Нэвтрэх нэр
Нууц үг
 
Нууц үг сэргээх | Бүртгүүлэх
 
Ногоон гоньдтой шинэ төмс
10-12 төмс, хоолны 2 халбага цөцгийн тос, ногоон гоньд, давс. Цэвэрлэсэн шинэхэн хураасан төмсөө давстайвтар усанд чанасны дараа усыг нь асгаад хатаана. Хайруулын тавган дээр цөцгийн тосоо хийж төмсөө бүхлээр нь шаргал өнгөтэй болтол шарна.Чанаад дараа нь шарж болгосон төмсөн дээрээ ногоон гоньд, давс цацаад хэрэглэнэ.Төмсийг ингэж хэрэглэхэд дотор агуулсан ашигтай бодисоо алддаггүйн дээр хоол идэх дур нэмэгдүүлдэг.
Үнэлэх
Нэвтрэнэ үү
Үнэлгээ (0)

Админы мэдээлэл



Сэтгэгдэл үлдээх
Нэр
Сэтгэгдэл
Өмнөх сэтгэгдлүүд »
     
PMS.MN
Developed by: miniCMS™ v2
Web stats