Туслах цэс
Хэрэглэгчийн булан
Нэвтрэх нэр
Нууц үг
 
Нууц үг сэргээх | Бүртгүүлэх
 
Өргөст хэмхийг нөөшилж хадгалах
     Өргөст хэмхээ угаагаад сармисны хумснууд, ногоон гоньд (укроп), тонхууны навч урьдчилан хийсэн 3 литрийн шилэн саванд савлаад, буцламгай ус хийж таглан 30 минут байлгана. Үүний дараа усыг юүлж, оронд нь давсны халуун шөл болон 30 мл-ийн цуу нэмнэ. Шилэн савыг таглагчаар битүү таглаж, доош харуулан хөргөнө. Сэрүүвтэр 2-4°С температурт хадгална. Давсны шөл бэлтгэхэд 1 литр усанд 80 гр давс мөн ийм хэмжээний элсэн чихэр, үрлэн чинжүү, лаврын навч орно.
Үнэлэх
Нэвтрэнэ үү
Үнэлгээ (0)

Админы мэдээлэл



Сэтгэгдэл үлдээх
Нэр
Сэтгэгдэл
Өмнөх сэтгэгдлүүд »
     
PMS.MN
Developed by: miniCMS™ v2
Web stats