Туслах цэс
Хэрэглэгчийн булан
Нэвтрэх нэр
Нууц үг
 
Нууц үг сэргээх | Бүртгүүлэх
 
Байцааг дангаар нь дарах
     Бөөрөнхий цагаан ба улаан байцааг  хэрчээд давстай хольж зөөлөн нухаж базна. Үүнийгээ шилэн саванд хийгээд хөргөсөн даршлуураа нэмж өгнө. Шилтэй байцааг   таглаж   сэрүүн   газар   хадгална.   Дарсан   байцаа   6-7 хоногийн дараа хүнсэнд хэрэглэхэд бэлэн болдог.
     Даршлуур бэлтгэхийн тулд ашиглах зүйлс: 1 кг Байцаан даршлуурт 200 гр 2%-ийн цуу, 600 мл ус, 200 гр элсэн чихэр, үрлэн чинжүү ба лаврын навч орно.
Үнэлэх
Нэвтрэнэ үү
Үнэлгээ (0)

Админы мэдээлэл



Сэтгэгдэл үлдээх
Нэр
Сэтгэгдэл
Өмнөх сэтгэгдлүүд »
     
PMS.MN
Developed by: miniCMS™ v2
Web stats