Туслах цэс
Хэрэглэгчийн булан
Нэвтрэх нэр
Нууц үг
 
Нууц үг сэргээх | Бүртгүүлэх
 
Хүнсний ногооны холимог (салат) нөөшлөх
     Болгарын амттай чинжүүг хүйтэн усаар угааж, шилбэ, доторх үрээс салган дахин сайтар угаана. Лууван, бөөрөнхий сонгиныг арилгаж угаана. Улаан лоолийг мөн угааж бэлтгэсний дараа бүх ногоог нарийхан хэрчиж чинжүү давс, цацаад хутгах ба урьдчилан ариутгаж бэлтгэсэн шилэн саванд юүлнэ. Тэгээд 15 мл хоолны цуу, 20 мл ургамлын тос, 20 гр элсэн чихэр нэмээд, таглаж 75-85°С температурт 20-30 минутын турш ариутгана. Дараа нь төмөр таглааг таглагч багажаар эргэдэн таглах ба доош харуулан тавьж хөргөсний эцэст сэрүүн газар хадгална. 
Ногооны орц: Болгарын амтат чинжүү 2 кг, лууван 1 кг, бөөрөнхий сонгино 1 кг, улаан лооль 2 кг, цуу 3%-ийн 75 гр, давс ба чинжүүг өөрийн сонирхлоор авна.
Үнэлэх
Нэвтрэнэ үү
Үнэлгээ (0)

Админы мэдээлэл



Сэтгэгдэл үлдээх
Нэр
Сэтгэгдэл
Өмнөх сэтгэгдлүүд »
     
PMS.MN
Developed by: miniCMS™ v2
Web stats