Туслах цэс
Хэрэглэгчийн булан
Нэвтрэх нэр
Нууц үг
 
Нууц үг сэргээх | Бүртгүүлэх
 
Улаан лоолийг давслах
Ногоон, хүрэн, улаан-ягаан, улаан гэх мэтийн янз бүрийн болцтой улаан лоолийг давслан дарахад ашиглаж болно. Гол нь гэмтээгүй, бүрэн бүтэн, цэвэр ногоо байх ёстой.
     Улаан лоолийг усаар сайтар угааж, усыг гоожуулж загсаана. Шилэн саванд савлаад бэлтгэсэн давстай буцламгай шөл хийж, тагийг нь тавьж 15-20 минутын турш 85-90°С температурт байлгана. Үүний дараа таглааг таглагч багажаар эргэдэн таглаж, тасалгааны температурт тагаар нь доош харуулан тавьж хөргөнө. Давстай шөл бэлтгэхдээ 12 литр усанд 0.8 кг давс, 0.8 кг элсэн чихэр авах ба мөн 100 мл-ийн 3%-ийн цуу, лаврын навч, үрлэн чинжүүг улаан лоольтой хамт шилэн саванд хийж өгнө. Давстай шөлийг буцалтал халааж, халуунаар нь урьдчилан бэлтгэсэн шилэн саванд хийнэ.
Үнэлэх
Нэвтрэнэ үү
Үнэлгээ (0)

Админы мэдээлэл



Сэтгэгдэл үлдээх
Нэр
Сэтгэгдэл
Өмнөх сэтгэгдлүүд »
     
PMS.MN
Developed by: miniCMS™ v2
Web stats