Туслах цэс
Хэрэглэгчийн булан
Нэвтрэх нэр
Нууц үг
 
Нууц үг сэргээх | Бүртгүүлэх
 
Чацарганын нунжмаг
     Нухсан 1 кг жимсэнд 1.2 кг элсэн чихэр оруулан бусад төрлийн жимсний нунжмаг бэлтгэдгийн нэгэн адил гүйцэтгэнэ. Чанаж өтгөрүүлэх нь ашигтайн дээр удаан хадгалагдана. Хээрийн нөхцөлд жимсээ махны машинаар машиндаж улмаар 1 кг нухаш тутамд 1.2-1.4 кг элсэн чихэр хольж түүнийгээ хайлтал нь хутгана. Бэлэн болсон түүхий нунжмагийг цэвэрлэж бэлтгэсэн шилэн саванд юүлж тугалган цаасаар дарж улмаар цэвэр даавуугаар дарж боогоод сэрүүн газар тавьж хадгална.
Үнэлэх
Нэвтрэнэ үү
Үнэлгээ (0)

Админы мэдээлэл



Сэтгэгдэл үлдээх
Нэр
Сэтгэгдэл
Өмнөх сэтгэгдлүүд »
     
PMS.MN
Developed by: miniCMS™ v2
Web stats