Туслах цэс
Хэрэглэгчийн булан
Нэвтрэх нэр
Нууц үг
 
Нууц үг сэргээх | Бүртгүүлэх
 
Тошлойн нунжмаг
     Боловсорч гүйцсэн тошлой ашиглана. Жимсийг угааж, усыг гоожуулаад цэцгийн хатсан үлдэгдэл ба шилбийг хутгаар авч хаяна.
     Чанахын өмнө 0.5 кг цэвэрлэсэн жимсийг няцалж, шигшүүр дээр урж гоожуулна. Гаргаж авсан нухшийг паалантай саванд хийж, 0.5 кг тошлой, 1.5 кг элсэн чихэр тус тус нэмээд тогтмол хутгалттайгаар зөөлөн гал дээр болтол нь чанана.
     Нунжмагийг халуунаар нь савлаж, бин битүү таглана. Агаарт хөргөхдөө доош харуулахгүй.
Үнэлэх
Нэвтрэнэ үү
Үнэлгээ (0)

Админы мэдээлэл



Сэтгэгдэл үлдээх
Нэр
Сэтгэгдэл
Өмнөх сэтгэгдлүүд »
     
PMS.MN
Developed by: miniCMS™ v2
Web stats