Туслах цэс
Хэрэглэгчийн булан
Нэвтрэх нэр
Нууц үг
 
Нууц үг сэргээх | Бүртгүүлэх
 
Бөөрөлзгөнийн чанамал
     Бөөрөлзгөнө ялгаж,  цоморлигийн навчнаас салгаад шүүрт хийж давсалсан усанд хийж 10 минут байлгана. Ингэхэд бөөрөлзгөнийн хорхойн авгалдайнууд усны гадаргууд хөвж гарах ба хүйтэн усаар угааж усыг гоожиж дуустал шүүртэй нь орхино. Үүний дараа бөөрөлзгөнө зузаан ёроолтой саванд хийж элсэн чихэр цацаад 8 цаг орчим байлгана. Чихрийн шүүс буцалгаж бэлтгээд савтай жимсэнд юүлээд 80-850С температурт хөөсийг аван тогтмол үелэлтэйгээр хутгаж бэлэн болтол чанана. Бэлэн болсон чанамлыг хөргөж, ууранд ариутгасан шилэн саванд савлаад таглагчийн тусламжтайгаар бөглөнө.
     1 кг бөөрөлзгөнөд 800 гр элсэн чихэр, 200 мл ус авна.
Үнэлэх
Нэвтрэнэ үү
Үнэлгээ (0)

Админы мэдээлэл



Сэтгэгдэл үлдээх
Нэр
Сэтгэгдэл
Өмнөх сэтгэгдлүүд »
     
PMS.MN
Developed by: miniCMS™ v2
Web stats