Туслах цэс
Хэрэглэгчийн булан
Нэвтрэх нэр
Нууц үг
 
Нууц үг сэргээх | Бүртгүүлэх
 
Аньсны дармал
     Шинэхэн түүсэн аньснаас муудсан боловсроогүй эсхүл хэт боловсорсон жимсийг авч хаяна. Ялгасан жимсийг шүүрт хийж гурван удаа усанд хутган гоожуулна.
     1 литр усанд 2300 гр элсэн чихэр уусгаж бэлтгэсэн чихрийн халуун шүүсийг 1.8 кг аньстай саванд хийж 2 удаа чанана. Эхний удаа 20 минут зөөлөн буцалгаж, хөргөөд 10 цаг байлгана. Хоёрдох чаналтаар гүйцэд болгоно.
     Ариутгаж хатаасан шил савыг халаагаад чанамлыг шууд савлаж бин битүү таглана. Тасалгааны температурт савны тагийг доош харуулан тавьж хөргөнө.
Үнэлэх
Нэвтрэнэ үү
Үнэлгээ (0)

Админы мэдээлэл



Сэтгэгдэл үлдээх
Нэр
Сэтгэгдэл
Өмнөх сэтгэгдлүүд »
     
PMS.MN
Developed by: miniCMS™ v2
Web stats