Туслах цэс
Хэрэглэгчийн булан
Нэвтрэх нэр
Нууц үг
 
Нууц үг сэргээх | Бүртгүүлэх
 
Үхрийн нүдний чанамал
     Цоморлигийн навч, шилбэнээс салгаж, угаагаад 2-3 минут буцалсан усанд дүрж усыг гоожуулна. Чанах саванд хийсэн 1 кг жимсэн дээр 325 мл усанд 1.2 кг элсэн чихэр уусгаж бэлтгэсэн чихрийн халуун шүүс нэмж 3-4 цаг байлгасны дараа зөөлөн галаар бэлэн болтол чанана. Халуун чанамлыг халаасан, хуурай шилэн саванд хуваарилж таглаад, хөргөнө.
     Мөн өөрөөр ариутгаж болно. Чанамалаа халаасан хуурай шилэнд савлаад тагийг гүйцэд биш таглаж, 70 хэмийн халуун устай саванд хийгээд 90 хэмийн халуунд ариутгана. Ингэхдээ 0.5 литр ордог шил савтай чанамлыг 10 минут, 1.0 литр орцтойг 14 минут байлгана. Дараа нь таглагчаар гүйцэд таглаж хөргөнө.
Үнэлэх
Нэвтрэнэ үү
Үнэлгээ (0)

Админы мэдээлэл



Сэтгэгдэл үлдээх
Нэр
Сэтгэгдэл
Өмнөх сэтгэгдлүүд »
     
PMS.MN
Developed by: miniCMS™ v2
Web stats