Туслах цэс
Хэрэглэгчийн булан
Нэвтрэх нэр
Нууц үг
 
Нууц үг сэргээх | Бүртгүүлэх
 
Тошлойн чанамал
     Шинэхэн түүсэн дутуу болцтой тошлойг шилбэ сахал, үрээс нь цэвэрлэж хүйтэн усанд 20-30 минут байлгаад түүнийгээ шүүж найруулах сав руугаа хийнэ. Дээр нь элсэн чихрийн уусгаж бэлтгэсэн халуун шүүс нэмж 2-3 цаг болсны дараа зөөлөн гал дээр бэлэн болтол нь буцалгана. Бэлэн болсон чанамал дээрээ бага зэрэг ванилин нэмж хутгаад түүнийгээ огцом хөргөнө. Үүний тулд хадгалах шилэн савнуудаа савлаж сэрүүн газарт тавина. Тошлойны чанамал хийхэд тошлой 1 кг, элсэн чихэр 1.5 кг, ус 200 мл ус орно. Энд дурьдсан хэмжээгээр элсэн чихэр, усыг хольж элсэн чихрийн халуун шүүс бэлтгэнэ.
Үнэлэх
Нэвтрэнэ үү
Үнэлгээ (0)

Админы мэдээлэл



Сэтгэгдэл үлдээх
Нэр
Сэтгэгдэл
Өмнөх сэтгэгдлүүд »
     
PMS.MN
Developed by: miniCMS™ v2
Web stats